Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 26 Februarie 2021 - 30622 vizitatori azi
EURES - Oferta munca sezoniera in Portugalia si Danemarca pentru culegatori de mazare.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud prin intermediul Serviciului EURES Romania va face cunoscuta oferta de munca de lucrator in agricultura - culegator de mazare pentru Danemarca si Portugalia.
Firma Greenpeas Enterprise APS (www.My-greenpeas.com) cu sediul in localitatea Ørbæk, Danemarca ofera pentru anul 2021, 300 de locuri de munca de culegatori de mazare. Locurile de munca sunt in Danemarca (200 locuri de munca), la ferma din Industrivej 1 E, orasul Ringe, insula Funen (Fyn) si in Portugalia (100 locuri de munca), la ferma din Vila Nova de Milfontes. 

Descrierea locului de munca: Angajatorul cauta persoane indemanatice si mobile pentru culesul mazarii. Pot sa aplice si cuplurile. Se va munci in ferme unde majoritatea lucratorilor sunt din Romania. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea intre lucratori. Se va incheia un contract de munca direct la ferma fara intermediari si fara comisione. Se acorda asistenta in completarea si trimiterea actelor pentru obtinerea dreptului de munca. Se asigura transportul saptamanal cu autobuzele companiei la cumparaturi.
Durata contractului:

Portugalia: 15 martie - 31 mai 2021, program de lucru 40-50 ore/saptamana, 6 zile/saptamana, se lucreaza in intervalul orar 07 - 15.
Danemarca: iunie - septembrie 2021, program de lucru 40-50 ore/saptamana, 6 zile/saptamana, se lucreaza in intervalul orar 07 - 15.
Conditii:
- Pentru Portugalia: Cazarea se face in case cu 3, 6 camere, echipate cu toate utilitatile. Intr-o camera se pot caza 2 pana la 6 persoane. Pentru cupluri se va asigura cazare separata. Se asigura acces la bucatarie complet mobilata, sala de mese, bai cu dusuri, masini de spalat haine. Taxa de cazare platita de lucrator pe luna este intre 90 si 140 de euro, incluzand consumul/utilitatile. Asigurarea medicala este platita de catre angajator.Transportul la locul de munca va fi suportat de catre angajator. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.
- Pentru Danemarca: Cazarea se face in rulote cu 4 camere, 2 persoane in camera, rulota este echipata cu baie si toaleta. In camping sunt disponibile separat de rulote: bucatarie complet mobilata (frigider, aragaz), sala de mese, extra bai cu dusuri, masini de spalat, TV, internet Wireless. Taxa de cazare platita de lucrator/zi este de 8 euro cu toate utilitatile incluse. Taxa de cazare se va retine la plecare din salariu. Asigurarea medicala este platita de catre angajator.
Transportul dus-intors Romania-Danemarca este in responsabilitatea lucratorului. Pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contra cost pentru 1,5 euro/zi/persoana. Optional, lucratorii pot sa isi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.
Plata muncii:
- In Portugalia: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, in ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe luna/persoana este de 750 euro brut. Salariul poate ajunge la 1500-1700 de euro brut/luna. Saptamanal se acorda un avans, care poate fi achitat cash sau prin cont bancar. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.
- In Danemarca: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, salariul este intre 2000 si 2500 de euro brut/luna. Salariul se acorda lunar. Saptamanal se acorda un avans, care poate fi achitat cash sau prin cont bancar. La finalul sezonului se acorda un bonus de 12.5% din salariu, reprezentand bani de vacanta, conform legislatiei daneze. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.
Cerinte:
- varsta minima: 18 ani;
- nu se solicita cunoasterea unei limbi straine;
- abilitati de munca in agricultura;
- conditie fizica buna.
Mod de aplicare:
Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba romana, pe adresa de e-mail: aam@greenpeas.dk si pentru monitorizare la: barna.fuleki@ms.anofm.ro.  Informatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 004551501097, persoana de contact Andreea Motoc.
Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.

Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor: 15 ianuarie 2021.


Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

 

0 comentarii959 vizualizări22 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0