Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 26 Februarie 2021 - 31966 vizitatori azi
Se reduc restrictiile din municipiul Bistrita!

Se reduc restrictiile din municipiul Bistrita! Incidenta cazurilor de CoVid-19 in municipiul Bistrita a scazut sub 3/1000 de locuitori, astfel ca se reduc o parte din restrictiile aplicate aici pentru a preveni raspandirea bolii.

Astfel, activitatea operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, se va desfasura fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului si in intervalul orar 6,00-23,00.

De asemenea, sunt valabile aceleasi reguli si in cazul activitatii operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc.

"Am reusit dupa o perioada destul de lunga sa scadem sub pragul de 3 cazuri la 1000 de locuitori, incidenta care ne permite sa redeschidem restaurantele si cafenelele, dar si alte tipuri de activitati economice care timp de cateva luni au fost inchise. Suntem totusi cu putin sub acest prag mai permisiv din punctul de vedere al restrictiilor, astfel ca rugamintea mea este sa fim in continuare vigilenti, pentru a ne continua drumul spre normalitate. Va multumesc pentru responsabilitatea pe care ati demonstrat-o!", transmite prefectul Stelian Dolha tuturor locuitorilor municipiului.

Restrictiile din municipiul Bistrita au fost modificate prin Hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta nr.124/27.12.2020 si intra in vigoare in data de 28 decembrie a.c.

Se respecta in continuare legislatia impusa de prelungirea starii de alerta, precum si cea care priveste unitatile administrativ-teritoriale cu incidenta intre 1,5 si 3/1000 de locuitori.

 

Cancelaria Prefectului

0 comentarii903 vizualizări28 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0