Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 17 Ianuarie 2021 - 10448 vizitatori azi
A inceput campania de vaccinare impotriva CoVid-19 in judetul Bistrita-Nasaud!

Data de 31 decembrie este marcata de un moment mult asteptat in contextul pandemic, cel al inceperii campaniei de vaccinare. Este vorba de initierea etapei I a vaccinarii anti-CoVid-19, adica cea care vizeaza imunizarea lucratorilor din domeniile sanatate si social. Pentru aceasta etapa, au fost stabilite ca centre de vaccinare Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, Clinica Sanovil, Spitalul Orasenesc Beclean, Spitalul Orasenesc "Dr. George Trifon" Nasaud.

Prima persoana vaccinata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita este Valentin Habor, Asistent-Sef in cadrul Unitatii de Primiri Urgente (U.P.U.).

"Inceperea campaniei de vaccinare impotriva CoVid-19 la noi in judet ne aduce mai aproape de realitatea unei vieti obisnuite, asa cum o stiam inainte de pandemie. Incheiem anul cu acea unda de speranta care ne aminteste ca exista o luminita la capatul tunelului, trebuie doar sa avem suficienta rabdare si incredere ca totul va fi bine.

Va multumesc tuturor pentru sustinerea din acest an in lupta cu virusul care ne-a schimbat radical vietile, va multumesc pentru intelegerea dovedita si, mai ales, pentru empatia fata de cei din jur fata de care a trebuit sa pastrati distanta pentru a le putea oferi siguranta.", transmite prefectul Stelian Dolha.

 

Cancelaria Prefectului

0 comentarii476 vizualizări31 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0