Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 23 Septembrie 2020 - 19862 vizitatori azi
Gunoaiele din Beclean nu vor trece pe la poarta bistritenilor.

249 de bistriteni si-au manifestat, in scris, refuzul de a accepta traseul stabilit de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud pentru transportarea deseurilor istorice de la Beclean la Bistrita. Prin adresa cu nr. 49.091 din 01.07.2011, semnatarii subliniaza faptul ca acest traseu ii afecteaza direct din cauza tonajului mare al vehiculelor de transport si al mirosului insuportabil.

Conducerea Primariei municipiului Bistrita ii asigura pe bistritenii care au facut apel la autoritatea locala, printre care se numara: Tarnovan Aurelia, Stupinean Iustin, Sfechis Ioan, Nicoara Ioan, Tolea Ioan, Chiffa Ecaterina, Toniuc Marian, Somesan Vasile, Muresan Gavrila , ca pozitia administratiei locale in ceea ce priveste traseul deseurilor ramane neschimbata si ferma. Drumul gunoaielor va trece prin Sarata - drum de exploatare - malul stang al Raului Bistrita - Zavoaie.

 

0 comentarii2163 vizualizări05 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0