Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 26 Februarie 2021 - 39692 vizitatori azi
Zapezile au pus stapanire pe judet .

Zapezile au pus stapanire pe judet - prefectul Stelian Dolha verifica in teren starea drumurilor. In seara de 14 ianuarie, prefectul Stelian Dolha a verificat starea drumurilor judetene si nationale, pentru a vedea modul in care autoritatile intervin in mentinerea soselelor curatate in conditiile meteo din prezent.

Au fost vizate cateva sosele de drum judetean dar si national, iar vizita s-a incheiat in Pasul Tihuta, un punct-cheie pentru transportul rutier de persoane si marfuri.

"Sunt multumit de modul in care s-a actionat in Pasul Tihuta, drumurile sunt curatate incontinuu pentru a mentine un grad optim de circulatie in contextul ninsorilor abundente. Le multumesc angajatilor de aici care monitorizeaza cu constiinciozitate starea drumurilor, stiu ca in astfel de perioade nu le este usor cu doar o ora-doua de somn pe noapte, dar rezultatele sunt exemplare! Sper ca se va actiona in aceasta maniera in tot judetul", declara prefectul Stelian Dolha.

In vizita sa, prefectul a verificat si baza de deszapezire din Pasul Tihuta, unde stocurile de material antiderapant au scazut considerabil in urma interventiilor din ultimele doua zile.

Astfel de actiuni de verificare vor avea loc in fiecare zi din perioada urmatoare.

 

Cancelaria prefectului

0 comentarii896 vizualizări14 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0