Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 26 Februarie 2021 - 39384 vizitatori azi
Jandarmii au evacuat in aceasta dimineata 7 persoane dintr-o casa in care izbucnise un incendiu.

Trei adulti si 4 copii, printre care se afla si un copil de doar 2 saptamani, au fost scosi de jandarmi din locuinta in care se aflau deoarece in imobil izbucnise un incendiu. In jurul orei 09.00, patrula de Jandarmerie care se afla intr-o actiune de patrulare a zarit initial un fum dens care iesea de la o casa din cartierul Stefan cel Mare.

        Imediat jandarmii au oprit masina, au intrat in imobilul respectiv si au constatat faptul ca in interior se aflau mai multe persoane.

         Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulti si 4 copii care inca dormeau, i-au evacuat cat au putut de repede si i-au urcat in autospeciala Jandarmeriei. Din fericire nimeni nu a fost ranit iar persoanele in cauza au fost transportate la Viisoara, la domiciliul parintilor. Cel mai mic dintre copii este nou nascut si are doar 2 saptamani.

         La fata locului a fost solicitata prin intermediul 112 interventia pompierilor care au intervenit imediat pentru stingerea incendiului.


 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii847 vizualizări18 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0