Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 26 Februarie 2021 - 37630 vizitatori azi
Verificari stare drumuri nationale si judetene in contextul ninsorilor.

Ninsoarea abundenta din ultimele zile a impus efectuarea de interventii continue din partea autoritatilor responsabile de curatarea carosabilului. In misiunile din teren de verificare a starii drumurilor nationale si judetene, prefectul Stelian Dolha a efectuat si verificari in bazele de deszapezire, pentru a se asigura ca stocurile de materiale antiderapante sunt suficiente pentru perioada imediat urmatoare.

 In punctul de sprijin al Sectiei de rumuri Nationale Bistrita din Dealul Stefanitei, stocurile necesita o suplimentare imediata, iar reprezentantii sectiei asigura faptul ca acest lucru se va realiza pana la sfarsitul zilei, pentru ca interventiile sa aiba continuitate.

 Verificarile vor continua si in zilele care urmeaza, pentru a monitoriza in teren situatia stocurilor de materiale antiderapante.

 In continuare, in judet, se circula in conditii de iarna. La acest moment nu sunt semnalata restrictii de circulatie.

 Reamintim cetatenilor care au probleme in trafic din cauza starii drumurilor cauzate de fenomene meteo (gheata, polei, zapada) sa semnaleze aceste situatii la urmatoarele numere de telefon:

• pentru drumuri nationale: tel. 0263233615, 0263266620 - Dispecerat Sectia de Drumuri Nationale Bistrita-Nasaud;

• pentru drumurile judetene: tel. 0743064482 - ing. Gabriel Pop, Sef Serviciu Drumuri din cadrul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud;

• pentru drumurile comunale se va lua legatura cu personalul din cadrul primariilor;

• Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului Bistrita-Nasaud: tel. 0263239404;

• Inspectoratul de Politie judetean Bistrita - Nasaud: tel. 0263203005;

In situatii de urgenta se va apela numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

 

 

0 comentarii763 vizualizări20 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0