Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 20 Mai 2024 - 14587
COMPLEX SPORTIV IN ORASUL SANGEORZ-BAI.

S-a predat un nou amplasament in vederea CONSTRUIRII COMPLEXULUI SPORTIV IN ORASUL SANGEORZ-BAI, STRADA SOMESULUI, JUDETUL BISTRITA-NASAUD.  Proiectul sustinut din fonduri structurale de la Compania Nationala de Investitii si anume "CONSTRUIRE COMPLEX SPORTIV IN ORASUL SANGEORZ-BAI, STRADA SOMESULUI, JUDETUL BISTRITA-NASAUD" are drept operatiune punerea la dispozitia cetatenilor orasului Sangeorz-Bai a unui stadion de fotbal destinat desfasurarii de activitati sportive de tip fotbalistic, atat din postura de spectator, cat si din postura de sportiv sau oficial delegat.

Noul complex, prin structura, compartimentarea si dotarile sale va asigura functiunile unui loc amenajat pentru desfasurarea de activitati sportive la standard europene, investitia concretizandu-se intr-un teren de fotbal nou si intr-o constructie noua (tribuna) pe 3 niveluri, care sa satisfaca atat din punct de vedere sportive, cat si organizatoric desfasurarea  de activitati sportive de tip fotbalistic.

Investitia are o valoare de aproximativ 2 milioane euro, lucarile urmand a fi executate de firma SC TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT SRL.

Astfel, in acest context s-a predat amplasamentul in vederea indeplinirii acestui frumos proiect, care asigura functiunile unui loc amenajat pentru desfasurarea de activitati sportive, pentru un numar mare de jucatori legitimati, atat la echipa de seniori, cat si la echipa de juniori, precum si staff ethnic.

0 comentarii3612 vizualizări15 martie 2021




rss 2.0
rss 2.0