Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Expertii ADR, insotiti de directorul general Marcel-Ioan Bolos in vizita la Sangeorz-Bai.

Marcel-Ioan Bolos, impreuna cu o echipa din cadrul ADR Nord-Vest e efectuat ieri, 16.03.2021, o vizita in orasul Sangeorz-Bai, unde s-a discutat pe baza proiectelor depuse de catre administratia locala in perioada de programare 2016-2020, o parte din ele deja receptionate, o parte in executie, iar altele in curs de implementare, dar si despre proiectele propuse de catre primarul Traian Ogagau, alaturi de echipa din primaria Sangeorz-Bai, pentru perioada de programare urmatoare si anume 2021-2027.

S-au efectuat vizite pe santierele in lucru de pe raza orasului Sangeorz-Bai, unde s-au observat schimbari majore in urma implementarii proiectelor, de care dl Bolos a ramas placut uimit si incantat. Printre multitudinea de proiecte propuse a fi realizate in viitorul apropiat in Sangeorz-Bai, primarul Traian Ogagau a mentionat si un Parc Industrial pentru actualii si viitorii investitori din zona, dar cel mai important acesta are in vedere construirea unui spital care va deservi toata Valea Somesului.

Nu este o noutate faptul ca orasul Sangeorz-Bai incepe sa renasca prin implementarea de proiecte si atragerea de fonduri, asa ca primarul Traian Ogagau face si va face tot ce-i sta in putinta sa puna in valoare apele minerale de care dispune statiunea, insistand spre dezvoltarea turismul si agroturismul, cu ajutorul potentialului imens pe care il are aceasta zona.

 

0 comentarii3584 vizualizări17 martie 2021




rss 2.0
rss 2.0