Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 05 August 2020 - 19290 vizitatori azi
Finalizarea lucrarilor din cadrul proiectului "Consolidarea si modernizarea cladirii cls. I - IV, Colegiul National Andrei Muresanu.

Primaria municipiului Bistrita anunta finalizarea lucrarilor din cadrul proiectului "Consolidarea si modernizarea cladirii cls. I - IV, Colegiul National Andrei Muresanu", derulat in perioada 18.02.2010 - 17.07.2011. Acest proiect, cu o valoare totala de 1.064.187,58 lei, are ca obiectiv general imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie si a dotarilor scolilor din municipiul Bistrita pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene si a cresterii participarii populatiei scolare la procesul educational.

 Principalele lucrari realizate au vizat:
- reabilitarea exterioara si interioara a cladirii cu regim de inaltime D+P+E in care isi desfasoara activitatea clasele I - IV de la Colegiul National "Andrei Muresanu";
- crearea de facilitati speciale pentru persoanele cu dizabilitati;
- reabilitarea instalatiilor electrice, sanitare, termice, inclusiv montarea de panouri solare;
- dotarea cu echipamente IT si mobilier: 11 sisteme de calcul, 1 server, 1 sistem de supraveghere, 1 videoproiector, 11 birouri si 40 de scaune.
 
Principalii beneficiari ai acestui proiect sunt:
- elevii care studiaza / vor studia la scoala generala cls. I - IV a Colegiului National "Andrei Muresanu";
- cadrele didactice care predau in ciclul primar, din cadrul colegiului.
 
Valoarea totala a proiectului este de 1.064.187,58 lei, inclusiv TVA, din care:
- asistenta financiara nerambursabila este de 98%;
- contributia beneficiarului este de 2%.
 
Proiectul a fost finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Regional, Axa Prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale", domeniul major de interventie 3.4 - "Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua"
0 comentarii2191 vizualizări09 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0