Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 04 Mai 2024 - 14587
Depozit de deseuri in Prundu Bargaului.

 Reprezentantii Institutiei Prefectului, alaturi de voluntari, pentru depistarea depozitului de deseuri din Prundu Bargaului. Activistii de mediu ai grupului "Oameni pentru Oameni", reprezentati de tanarul Vlad Grigoras, dupa sesizarea adresata Primariei Prundu Bargaului cu privire la un depozit ilegal de deseuri in zona poligonului din comuna, au constatat ulterior ca, in zona identificata, deseurile au fost acoperite cu pamant.

Institutia Prefectului s-a autosesizat, astfel ca subprefectii Lorand Toth si Atilla Decsei, impreuna cu voluntarul Vlad Grigoras, s-au deplasat in teren pentru constatarea situatiei de la fata locului.

In urma cercetarilor, a fost confirmat faptul ca o mare parte din deseuri au fost acoperite de pamant, iar in apropierea acestei zone s-a identificat si locul de unde ar fi fost extras pamantul folosit pentru ingroparea problemei depozitelor ilegale de aici.

Institutia Prefectului a semnalat aceste aspecte Garzii de Mediu, urmand ca acestia din urma sa ia masurile legale aplicabile.

 

 

0 comentarii2849 vizualizări12 mai 2021




rss 2.0
rss 2.0