Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 10 August 2020 - 36140 vizitatori azi
Zilele municipiului Bistrita au fost deschise oficial.

La eveniment au participat parlamentari ai judetului, prefectul Cristian Florian, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, consilieri locali, reprezentanti ai oraselor cu care Bistrita este infratita, fosti primari ai Bistritei, cetateni de onoare, reprezentanti ai institutiilor deconcentrate, bursieri etc.

Primarul Ovidiu Teodor Cretu a vorbit despre realizarile de pana acum si planurile de dezvoltare ale acestui oras, apoi au luat cuvantul reprezentantii oraselor L`Aquila din Italia si Herzogenrath - Germania, cu care Bistrita este oras infratit, respectiv presedintele Asociatiei Sasilor Bistriteni - dr. Hans Georg Franchy.
Apoi, domnului Cornel Pop, fondatorul si dirijorul coralei "Andrei Muresanu" din Bistrita i-au fost inmanate insemnele cuvenite unui Cetatean de onoare al municipiului Bistrita.
Putin mai tarziu, la Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita au fost vernisate doua expozitii, de pictura si filatelie, urmate de o lansare de carte.
http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/ziar/portal.nsf/AllByUNID/38E29DE69B9A24ABC22578CE003D5945?OpenDocument
2 commentarii2373 vizualizări16 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0