Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 15 August 2022 - 14587
Mica Oprea - este noul prefect al judetului Bistrita-Nasaud.

Mesajul doamnei Mica Oprea, cu ocazia numirii sale in functia de prefect al judetului Bistrita-Nasaud. "Este o onoare sa fiu numita in functia de prefect al judetului Bistrita-Nasaud, al dumneavoastra, al tuturor.

Totodata, privesc acest act ca pe o responsabilitate, nu ca pe un privilegiu, intelegand complexitatea perioadei prin care trecem cu totii.

Cu ajutorul echipei de la Institutia Prefectului, pe care, in mare pare o cunosc, fiindu-mi colegi, in perioada in care am mai muncit impreuna si a experientei administrative, vom face tot ce ne sta in putinta sa fim alaturi de oameni.

Dorinta mea este sa fiu un prefect al unitatii, echilibrului, intelegerii, transparentei si bunei cooperari cu autoritatile publice locale din judet, cu institutiile statului si cu serviciile publice deconcentrate, dar si cu colegii din cadrul institutiei, solicitand implicare si responsabilitate pentru eficientizarea activitatii si cuantificarea rezultatelor.

Imi doresc ca Institutia Prefectului sa fie ancorata-n realitate, axata pe rezolvarea problemelor cetatenilor judetului nostru, raspunzand in spiritul legii, tuturor solicitarilor venite din partea acestora.

Va asigur de implicarea mea in toate provocarile pe care le voi intalni, astfel incat sa fie evitate blocajele administrative.

Asadar, sunt hotarata ca impreuna cu cei doi subprefecti, domnii Atilla-Lehel Decsei si Ioan Zagrean sa imi pun toata experienta si priceperea in slujba oamenilor din judetul Bistrita-Nasaud si sa rezolvam orice situatie, in spiritul legii.

Multumesc tuturor!"

0 comentarii2478 vizualizări13 ianuarie 2022
rss 2.0
rss 2.0