Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 6670 vizitatori azi
Primaria primeste cereri de la bistritenii care doresc sa se implice activ in Recensamantul populatiei si al locuintelor din municipiul Bistrita.

Pe parcursul lunii august, bistritenii care doresc sa participe la Recensamantul populatiei si al locuintelor pot depune la Primaria municipiului Bistrita o cerere in acest scop, formularele tipizate gasindu-se la Registratura.

Recensamantul populatiei si al locuintelor se va desfasura in perioada 20 - 31 octombrie 2011, iar persoanele care doresc sa participe la aceasta actiune se pot inscrie pe lista cu propuneri de personal (recenzori, recenzori-sefi si responsabili de circumscriptii urbane) in vederea selectarii pe care o va face Comisia pentru recensamantul populatiei si al locuintelor din municipiul Bistrita.
Exista o serie de cerinte pe care petentii trebuie sa le indeplineasca:
- sa nu aiba antecedente penale;
- sa aiba cel putin studii medii;
- sa fie disponibili intre orele 8.00 - 20.00 pe toata durata de desfasurare a recensamantului, inclusiv in zilele de sambata si duminica;
- sa aiba capacitatea fizica de efort prelungit, pentru a vizita locuinte posibil dispersate pe o intindere geografica mare;
- sa nu aiba probleme de dictie, ca sa poata fi clar inteles;
- sa poata citi materialele (formularele etc.) care sunt redactate cu un font mic;
- sa respecte obligatia de a pastra confidentialitatea datelor declarate si inscrise in formularele de recensamant.
Detinerea unui telefon mobil constituie un avantaj pentru comunicarea cu coordonatorii.
Persoanele interesate si care considera ca indeplinesc cerintele descrise mai sus sunt invitate sa se prezinte la Registratura Primariei municipiului Bistrita - Piata Centrala, nr. 6, cu actul de identitate si o copie a acestuia. Aici se gasesc formularele de inscriere si tot aici se si depun dupa completare.
3.08.2011
0 comentarii2142 vizualizări03 august 2011
rss 2.0
rss 2.0