Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Ministerul Afacerilor Interne, 160 de ani de istorie.

Moment festiv astazi la Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud. Cu prilejul Zilei Ministerului Afacerilor Interne astazi la sediul MAI a avut loc un eveniment aniversar, organizat si prin sistem videoconferinta la institutiile prefectului din toata tara. Prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Mica Oprea, subprefectii Zagrean Ioan si DécseiAtilla au participat la videoconferinta prilejuita de momentul festiv alaturi de reprezentantii structurilor teritoriale din Bistrita-Nasaud ce apartin de Ministerul Afacerilor Interne, Romania.

 In cadrul activitatii aniversare de la sediul MAI au fost acordate distinctii angajatilor cu rezultate deosebite in activitatea profesionala si, totodata, au fost transmise mesajele de recunostinta si felicitari din partea sefului statului KlausIohannis, dar si a premierului NicolaeCiuca si ministrului LucianBode, intreg personalului din sistem.

La multi ani pretiosi, cu multa putere si determinare tuturor angajatilor MAI, atat de la nivel central, dar mai ales celor din Bistrita-Nasaud .

Sunteti un exemplu de: Profesionalism, Determinare, Implicare.

 

 

Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud

ISU Bistrita - Nasaud

Jandarmeria Bistrita

CPECABN

SPCPBN

SPCRPCIVBN

BJABDEPBN

DGA

SJPIBN

BJIBN

0 comentarii2674 vizualizări14 iulie 2022




rss 2.0
rss 2.0