Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Programe de formare profesionala organizate de A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud in lunile iulie, august si septembrie 2023.

Centrul propriu de Formare Profesionala din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud care functioneaza in noul sediu din Bistrita, strada Lalelelor, nr.3A, isi propune sa organizeze in lunile iulie, august si septembrie, urmatoarele programe de formare profesionala:

- la Bistrita: Bucatar, Ingrijitoare batrani la domiciliu, Frizer, Manichiurist - pedichiurist, Specialist SSM, Manager proiect,

- la Nasaud: Asistent personal profesionist, Competente digitale de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere,

- la Beclean: Camerista,

De asemenea, Centrul de Formare Profesionala face inscrieri pentru a derula un curs de calificare, de "maseur", cod COR 325501. Cursul se adreseaza persoanelor absolvente de invatamant liceal, cu diploma de bacalaureat si are cuprinsa in programa 1080 ore de pregatire, din care pentru teorie sunt alocate 360 de ore, iar pentru practica 720 de ore. Cursul va dura 20 de saptamani. Dintre competentele obtinute in urma absolvirii acestui curs, amintim:

1. Etica si standarde profesionale specifice masajului

2. Asigurarea conditiilor igienico-sanitare in activitatea de masaj

3. Organizarea activitatii maseurului

4. Aplicarea masajului de intretinere si relaxare

5. Aplicarea masajului reflexogen

6. Aplicarea masajului terapeutic

7. Aplicarea drenajului limfatic

8. Aplicarea masajului anticelulitic

9. Aplicarea masajului profund al tesuturilor

10.Stabilirea tehnicilor si tipurilor de masaj

11.Dezvoltarea si imbunatatirea continua a activitatii profesionale

Programele de formare profesionala sunt gratuite pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca (someri indemnizati si neindemnizati).

Toate persoanele interesate sa urmeze aceste programe de formare profesionala, sunt invitate sa se inscrie la sediul Centrului de Formare Profesionala din Bistrita, strada Lalelelor, nr. 3A, telefon 0263 - 236296, interior 216.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud

 

 

 

Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda, Consilier EURES

0 comentarii2303 vizualizări04 iulie 2023




rss 2.0
rss 2.0