Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Absolventii sunt inregistrati la AJOFM Bistrita - Nasaud.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud reaminteste absolventilor de invatamant din promotia 2023 ca sunt asteptati sa se inregistreze in evidentele institutiei pentru a beneficia de serviciile prevazute de lege, cu scopul integrarii pe piata muncii. In cazul absolventilor de liceu, indiferent daca au promovat sau nu examenul de Bacalaureat, termenul de 60 de zile se calculeaza din ziua urmatoare datei absolvirii studiilor.

Ca urmare a inregistrarii in evidentele agentiei, absolventii pot beneficia de: informare si consiliere profesionala, medierea muncii, cursuri de formare profesionala, prima de insertie pentru absolventii care se angajeaza cu norma intreaga pentru o perioada mai mare de 12 luni si prime de mobilitate.
Totodata, pentru a veni in sprijinul integrarii pe piata muncii a absolventilor de invatamant inregistrati in evidentele AJOFM Bistrita - Nasaud, in luna octombrie se va organiza, "Bursa locurilor de munca pentru absolventi".

Pana la aceasta data in evidentele institutiei noastre s-au inregistrat 162 de absolventi promotia 2023, din care: 65 la Bistrita, 78 la Nasaud si 19 la Beclean.


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud

 

 

Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda, Consilier EURES

0 comentarii2520 vizualizări08 august 2023




rss 2.0
rss 2.0