Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Sedinta in sistem teleconferinta a Inspectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud.

La sediul Universitatii Tehnice Cluj Napoca-Extensia Bistrita a avut loc o sedinta in sistem teleconferinta cu toti directorii de scoli de la nivelul judetului, cu ocazia inceperii noului an scolar 2023-2024. In cadrul teleconferintei au participat prefectul judetului, domnul Teofil Cioarba, inspectorul Scolar General, domnul Nicula Cristian, alaturi de directorul UTCN Extensia Bistrita, domnul Ispas Virgil.

Prefectul judetului a avut o scurta interventie in cadrul sedintei, in care a expus teme de interes general, precum situatia scolilor aflate in renovare sau constructie, cu promisiunea de a se face demersuri pentru a urgenta aceste lucrari. De asemenea, au fost aduse in discutie detalii legate de adoptarea Planului National Cadru de Actiune pentru Siguranta Scolara pentru anul 2023.

Aceasta sedinta a avut ca scop pregatirea pentru inceputul noului an scolar si asigurarea unui mediu sigur pentru elevi, cu implicarea tuturor directorilor scolilor din judet precum si a tuturor institutiilor abilitate. Inspectoratul Judetean Bistrita-Nasaud alaturi de Institutia Prefectului isi propune sa continue eforturile pentru imbunatatirea infrastructurii scolare si asigurarea unui mediu propice pentru educatia copiilor din judetul Bistrita-Nasaud.

 

 

Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud

0 comentarii2947 vizualizări07 septembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0