Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Posta Romana este modelul analog de conectare a romanilor! Pana cand vor da click, romanii trebuie sa dea mana cu postasul.

Pentru problemele pe care liderii sindicali le ridica astazi, astept inca de la conducerea Postei Romane solutii concrete, corecte si reale. Maine, la prima ora, am convocat reprezentantii ministerului - in calitate de actionar majoritar, ai sindicatelor Postei, precum si managementul companiei pentru a gasi solutii pentru oameni si pentru viitorul Postei Romane.

 Putem gasi solutiile cele mai bune doar prin dialog.

 Digitalizarea va oferi romanilor sanse egale. Dar pana atunci, Posta Romana este modelul analog de conectare a romanilor! Pana cand toti romanii vor da click, romanii trebuie sa dea mana cu postasul.

Cifrele Postei sunt solide. In fiecare luna:

•          8 milioane de romani sunt clienti ai Postei, in subunitati sau in contact direct pe teren

•          4,5 milioane de oameni isi primesc pensia la usa

•          2,5 milioane de romani primesc vouchere de energie prin postasi.

 

Comunitatile mari au multe metode de comunicare la dispozitie. Dar nu toata Romania are aceleasi oportunitati. Pentru oamenii din comunitatile mici, postasul este legatura cu tara, cu autoritatile, cu familia.

Nu putem lua postasii din teren.

Nu putem izola romanii de tara lor.

Digitalizarea Romaniei si modernizarea Postei Romane trebuie sa mearga mana-n mana, sa fie implementate coordonat, simultan, in asa fel incat sa pastram legatura cu romanii din toata tara.

Prin tehnologie, posta romana va evolua si va avea venituri proprii. Trebuie sa investim in tehnologie. Doar asa putem moderniza posta, nu dand oamenii afara.

Tehnologia schimba jocul. Postasul echipat cu un dispozitiv digital va putea incasa facturi direct la poarta omului. Va putea elibera chitante. Va face romanilor viata mai usoara.

Postasul este cel care le poate rezolva romanilor problemele curente: pensiile si facturile. Si asa Posta Romana va avea venituri mai mari.

 

 

 

Bogdan Gruia Ivan 

0 comentarii2569 vizualizări09 octombrie 2023




rss 2.0
rss 2.0