Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Registrul Auto Roman, la deschiderea Salonului Auto Bucuresti.

Prezent la deschiderea oficiala a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii, directorul general al Registrului Auto Roman, Mihai Alecu, a explicat perspectiva noastra asupra constientizarii importantei sigurantei in trafic prin prisma activitatilor pe care le desfasoara institutia.

 "Avem in implementare un program, RAR Auto-Pass, care va fi disponibil de anul viitor. La cumpararea oricarui autovehicul inmatriculat in Romania venim cu o garantie asupra starii tehnice si a kilometrajului, dar si despre alte deficiente constatate de specialistii RAR. Vreau sa accentuez constientizarea din partea pietei, a clientilor, in ceea ce priveste starea tehnica a autovehiculului pentru ca acesta este un factor foarte important in reducerea accidentelor pe drumurile publice", a declarant Mihai Alecu in fata organizatorilor si vizitatorilor salonului auto.

 La cea de-a 20-a editie a Salonului Auto Bucuresti, RAR prezinta in stand piesa de rezistenta a Departamentului Cercetare - autolaboratorul pentru monitorizarea calitatii aerului.

 Pe toata durata salonului, vizitatorii care ajung la Romexpo cu masinile pot solicita specialistilor RAR de la stand verificarea kilometrajului cu echipamentul de ultima generatie aflat in dotare. Procedura dureaza doar cateva minute si este gratuita.

 RAR are in derulare doua mari proiecte pentru sprijinirea cumparatorilor de autovehicule utilizate. RAR eXpert este disponibil la Bucuresti si la Cluj, unde in reprezentantele noastre puteti verifica masina inainte sa o cumparati. Veti primi un document care atesta tot istoricul autovehiculului, fie ca vorbim despre numarul de kilometri parcursi, sau, si mai important, despre eventualele daune ascunse. Urmeaza sa implementam, conform legislatiei, RAR Auto-Pass, document ce va fi eliberat la vanzarea masinii pentru a fi prezentat cumparatorului. Actul va fi necesar de anul viitor si va contine informatii esentiale despre indicatia odometrului, dar si despre istoricul de accidente care au afectat sistemele de siguranta ale autovehiculului.

 

Biroul de presa

Registrul Auto Roman

0 comentarii2569 vizualizări10 octombrie 2023




rss 2.0
rss 2.0