Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Copiii sunt magicienii Sarbatorilor.

Impodobirea bradului nu este doar un obicei, este o bucurie nemasurata. Pentru copii, bradul si colindele sunt repere ale bucuriei si sperantei.

Institutia Prefectului a primit cu bucurie micii colindatori de la Scoala Generala nr. 6, clasele a III-a C,D,E- invatatori Sas Lia, Gherman Adela si Ureche Lenuta, precum si de la Scoala Primara Sfantul Stelian clasa pregatitoare cu invatatoarea Valean Dora Izabela, clasa a I-a cu invatatoarea  Botis Raluca Irina , clasa a II-a cu invatatoarea Bulbuc Oana Mihaela si profesoara Turca Nicoleta impreuna cu parintele Tudor Mudure , iar acestia au impodobit bradul intr-o atmosfera familiala. 

Colindele traditionale au transformat Institutia Prefectului intr-un moment de intalnire a generatiilor, amintirile celor mari si sperantele copiilor oferind inca odata dovada ca viata are momentele ei de magie.

Fiind magie s-au intamplat miracole, zeci de miracole. Zeci de copii. Zeci de ganduri catre Mos Nicolae, Mos Craciun si Nasterea Domnului.

A fost magia zambetelor inocente, iar copiii au primit cadouri. Adevaratul cadou a fost insa prezenta celor mici, ei fiind vestitorii gandurilor bune.

Da, a fost magie. Copiii sunt magia Sarbatorilor.

Multumim, dragi copii!

 

 

Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud

0 comentarii2275 vizualizări09 decembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0