Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
14 reclamatii solutionate de comisarii CJPC BN .

In luna dec.2011 Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Bistrita Nasaud a solutionat 14 reclamatii care s-au dovedit intemeiate de la consumatori. Acestea au vizat urmatoarele domenii:

  • 4 reclamatii pentru serviciile de telefonie mobila, servicii TV  si internet;
  • 3 reclamatii la supermarketuri ;
  • 2 reclamatii pentru serviciile auto;
  • Cate o reclamatie pentru transport persoane international, achizitii bunuri electrocasnice, furnizare de servicii de utilitati publice ( gace, energie electrica , etc).

Deasemenea , in luna decembrie 2011 comisarii CJPC BN au efectuat 62 controale la operatorii economici  din care 15 actiuni de control au fost in colaborare cu institutii de control din judet cu care avem protocol de colaborare , respectiv cu Directia Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentara si IPJ BN .

In luna ianuarie pana la aceasta data s-au depus 11 reclamatii din care 9 pentru serviciile de telefonie mobila, tv cablu si internet, 1 pentru produse de carne comercializate prin supermarket si 1 pentru comercializare de produse alimentare expirate in magazine nespecializate din mediul rural.

Controalele ce vor fi intreprinse in aceasta luna, in afara supravegherii pietei, vor viza siguranta si securitatea imbracamintei pentru copii, echipamentelor electrocasnice de joasa tensiune, identificarea produselor puse pe piata dar care fac obiectul notificarii din sistemul comunitar de alerta RAPEX , considerate produse nesigure , care pun in pericol siguranta consumatorilor si care au fost interzise de la comercializare.

 

 
  COMISAR SEF

Ec. Dina Suciu

0 comentarii2870 vizualizări09 ianuarie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0