Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Martie 2021 - 13178 vizitatori azi
Spatiu amenajat unde somerii au ocazia si beneficiaza de servicii self service.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea de Munca Bistrita Nasaud beneficiaza, prin proiectul PROSELF, de un spatiu amenajat unde somerii au ocazia si beneficiaza de servicii self service. Prin intermediul centrelor de tip self-service se vor furniza servicii care sa ofere deschidere si transparenta totala pentru beneficiarii serviciilor Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Produsul final ce vine intampinarea necesitatilor beneficiarilor se regaseste sub forma unei aplicatii de tip infochiosc. Infochioscul este un terminal electronic interactiv (un computer personalizat) care poate oferi informatii si servicii cu ajutorul mijloacelor electronice. Terminalele electronice beneficiaza de interfete software interactive si sunt prevazute cu ecrane de tip Touch Screen. Acestea usureaza navigarea si faciliteaza accesul utilizatorilor fara experienta in lucrul cu calculatorul, la informatiile si serviciile oferite prin intermediul terminalului.

Centrele de self-service infiintate ofera posibilitatea efectuarii mai multor aplicatii pentru beneficiarii de servicii de self-service, cum sunt: declaratii infochiosc, LMV infochiosc, afisare electronica, viza electronica.

 

   Declaratii Infochiosc - Aceasta aplicatie ofera posibilitatea consultarii erorilor pe ecran, consultarii/preluarii tuturor declaratiilor de pe suportul extern,preluarii declaratiilor de pe acelasi suport pentru mai multe firme. De asemenea, declaratiile initiale pot fi preluate doar in perioada legala (declaratiile initiale pe luni anterioare nu vor putea fi preluate).

 

 

 

 

 

0 comentarii2506 vizualizări13 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0