Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 25 Februarie 2021 - 34592 vizitatori azi
In Romania, politica antidrog se face pentru copii.

Va invita miercuri, 04 aprilie a.c., incepand cu orele 11.00, in  Sala Mare de sedinte a Palatului Administrativ, Piata Petru Rares, nr. 1, etaj 1, municipiul Bistrita la dezbaterea denumita generic "In Romania, politica antidrog se face pentru copii", organizata de catre Agentia Nationala Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud si Consiliul Judetean al Elevilor, cu sprijinul Institutiei Prefectului Judetului Bistrita-Nasaud.

  Evenimentul are ca scop promovarea, pentru prima oara in Romania, a unei platforme emergente de dezbatere si actiune a adolescentilor si tinerilor in domeniul politicilor publice antidrog, ideile rezultate urmand a constitui elemente cheie in designul viitoarelor documente programatice antidrog.

 Dezbaterea, care face parte dintr-o agenda publica simultana comuna a Agentiei Nationale Antidrog in toate cele 41 judete, constituie un demers inovativ prin care practicienii in domeniul politicilor publice in domeniu incearca sa faciliteze manifestarea spiritului proactiv, creativitatea, realismul si inteligenta tinerei generatii, determinand astfel o mai buna adaptare si eficienta a programelor si campaniilor de prevenire a consumului de droguri.

 Pentru informatii suplimentare  va puteti  adresa coordonatorului evenimentului, d-na DAMIAN Corina Anda, telefon: 0742334577, tel/fax:0263-231066;

 e-mail:cpeca.bistritanasaud@ana.gov.ro.

 

  

  COORDONATOR CPECA Bistrita-Nasaud,

                                                       Asistent social  DAMIAN Corina Anda

 

AGENTIA NATIONALA ANTIDROG,  CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE SI CONSILIERE ANTIDROG BISTRITA-NASAUD

 

 

0 comentarii2499 vizualizări03 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0