Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 25 Februarie 2021 - 35618 vizitatori azi
Programul privind organizarea si desfasurarea alegerilor locale din anul 2012.

Luni, 09 aprilie 2012, la sediul Institutiei Prefectului judetul Bistrita-Nasaud, a avut loc sedinta de lucru a Comisiei Tehnice Judetene Bistrita-Nasaud cu atributii in coordonarea si urmarirea indeplinirii sarcinilor ce revin autoritatilor administratiei publice locale si serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale privind desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012.

In cadrul sedintei s-a analizat stadiul realizarii masurilor din Programul calendaristic privind organizarea si desfasurarea alegerilor locale din anul 2012.

Prin Ordinul Prefectului nr. 48 din 02.04.2012, s-a constituit pe langa Comisia Tehnica Judeteana Bistrita-Nasaud si Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 6 Bistrita-Nasaud, Grupul tehnic de lucru pentru pregatirea si organizarea alegerilor din 10 iunie 2012.

De asemenea, se afla in stadiu de finalizare intocmirea listei cu juristii si cu alte persoane decat juristii, care au cel putin studii medii, se bucura de prestigiu in localitatea in care domiciliaza si nu fac parte din niciun partid politic, din care urmeaza a fi desemnati presedinti si loctiitori ai birourilor electorale de circumscriptie.

Pentru data de 10 aprilie 2012, orele 1100 , au fost convocati primarii si secretarii unitatilor administrativ-teritoriale la sedinta de instruire pe tema pregatirii si organizarii alegerilor locale din anul 2012.

 

 S-a elaborat documentatia pentru achizitia publica de tiparire si procesare a buletinelor de vot, precum si pentru achizitionarea stampilelor care se folosesc la alegerile locale, fiind intocmit si necesarul de rechizite pentru desfasurarea procesului electoral.

Un alt punct pe ordinea de zi a privit repartizarea membrilor Comisiei Tehnice Judetene Bistrita-Nasaud cu atributii in coordonarea si urmarirea indeplinirii sarcinilor ce revin autoritatilor administratiei publice locale si serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale in domeniul alegerilor autoritatilor administratiei publice locale din anul 2012,  pe circumscriptii electorale.

          In finalul sedintei au fost stabilite masurile privind predarea buletinelor de vot  si a celorlalte materiale necesare votarii catre primari si presedintii birourilor electorale  de circumscriptie.

 

 

 CANCELARIA PREFECTULUI

JUDETUL BISTRITA-NASAUD

0 comentarii2744 vizualizări09 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0