Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 07 Martie 2021 - 16128 vizitatori azi
Imprimeria Coresi-Oradea va tipari buletinele de vot pentru BN.

Luni, 07 mai 2012, la sediul Institutiei Prefectului judetul Bistrita-Nasaud, a avut loc sedinta de lucru a Comisiei Tehnice Judetene Bistrita-Nasaud cu atributii in coordonarea si urmarirea indeplinirii sarcinilor ce revin autoritatilor administratiei publice locale si serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale privind desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012.

In cadrul sedintei s-a analizat stadiul realizarii masurilor din Programul calendaristic privind organizarea si desfasurarea alegerilor locale din anul 2012. Biroul pentru Imigrari Bistrita-Nasaud a pus la dispozitia primarilor listele electorale complementare.

Pentru cele 312 sectii de votare existente la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, a fost stabilit necesarul de stampile cu mentiunea "Votat" (1560 bucati), a stampilelor cu mentiunea "Anulat" (624 bucati) si cantitatea de hartie pentru tiparirea buletinelor de vot.

Firma castigatoare a licitatiei pentru tiparirea si procesarea buletinelor de vot, este Compania Nationala a Imprimeriilor Coresi SA Bucuresti - Sucursala Imprimeria de Vest Oradea.

                  CANCELARIA PREFECTULUI  JUDETUL BISTRITA-NASAUD

0 comentarii2982 vizualizări07 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0