Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 28 Februarie 2021 - 7432 vizitatori azi
"MITA SI VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE!"

Campanie de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la sanctiunile prevazute de lege in cazul votului ilegal si a mitei electorale.Ministerul Administratiei si Internelor desfasoara, in perioada 10 mai - 9 iunie 2012, in contextul alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale, o campanie de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la sanctiunile prevazute de lege in cazul votului ilegal si a mitei electorale, avand ca slogan "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!".

          In scopul promovarii acestei campanii, au fost realizate la nivelul institutiei, cu resurse umane si materiale proprii, un spot tv (durata de 19 secunde) si un spot radio (durata de 24 de secunde), precum si afise si fluturasi continand mesajul de informare si constientizare "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!".

La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, in cadrul unor actiuni ale politistilor de proximitate, jandarmilor si specialistilor in prevenire materiale preventive vor fi inmanate cetatenilor.

Campania a fost lansata la nivel local printr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul Institutiei Prefectului in 11 mai, orele 10.00. La conferinta de presa au participat Prefectul Judetului, Inspectorii sefi ai structurilor teritoriale din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor si presedintele Biroului Electoral Judetean.

            In spiritul transparentei, a fost operationalizat site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, care contine informatii cu caracter legislativ, precum si despre actiunile desfasurate, potrivit competentelor, de structurile  M.A.I. din plan central si teritorial, pentru asigurarea unui proces electoral in conditii de legalitate.

 

            Accesand pagina de Facebook dedicata campaniei "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!" (http://www.facebook.com/pages/Mita-si-votul-ilegal-inseamna-inchisoare/375767239136508) regasiti atat informatii despre campanie, dar si materiale de promovare, iar pe contul de Youtube (http://www.youtube.com/user/maigov) al Ministerului Administratiei si Internelor, video poate fi vizualizat spotul realizat pentru campanie, urmand ca periodic sa fie actualizat cu imagini de la actiunile desfasurate de structurile MAI.

 

Ministerul Administratiei si Internelor adreseaza invitatia mass-media si societatii civile de a se alatura si de a sustine demersul institutional de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la sanctiunile prevazute de lege in cazul votului ilegal si al mitei electorale si multumeste celor care au raspuns deja solicitarii Ministerului de a transmite mesajul de interes public general catre cetateni.   

 

 

 

5 commentarii2891 vizualizări15 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0