Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 23 Septembrie 2020 - 15340 vizitatori azi
"VOTEAZA LEGAL! MITA SI VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE!"

Campanie de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la riscurile nerespectarii legislatiei referitoare la referendum in Bistrita-Nasaud. In contextul campaniei generata de referendumul pentru demiterea presedintelui, Ministerul Administratiei si Internelor desfasoara, in perioada 16- 29 iulie 2012, o campanie de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la sanctiunile prevazute de lege in cazul votului ilegal si a mitei electorale, avand ca slogan "Voteaza legal!".

 Obiectivele acestei campanii sunt informarea si constientizarea cetatenilor cu drept de vot asupra sanctiunilor legale prevazute pentru incalcarea legislatiei in vigoare.

 In cadrul actiunilor campaniei, pentru promovarea mesajului acesteia, vor fi postate afise in locuri accesibile, cu grad ridicat de vizibilitate din partea publicului larg, vor fi distribuite pliante - cu preponderenta in mediul rural si in locurile cu valori de trafic ridicat (in perioada campaniei), respectiv in sectiile de votare (in ziua votului), iar spoturile TV si audio vor fi difuzate la posturile centrale si locale de televiziune si radio.

  La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, prin intermediul membrilor Centrului Judetean de Comunicare, materialele promotionale vor fi afisate la sediile tuturor unitatilor si subunitatilor de politie, a celor de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Institutia Prefectului, la sectiile de votare, dar si la sediile primariilor si ale institutiilor publice din judet si bineinteles, pe paginile web.

 

******

 Pentru promovarea mesajului campaniei, la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor au fost realizate, prin mijloace proprii, 70.000 afise tip A2, 350.000 flyere tip A6, un spot video cu durata de 20’ si trei spoturi audio (doua cu durata de 28 de secunde, respectiv 41 de secunde).

 

O parte semnificativa a promovarii campaniei o reprezinta comunicarea online, care cuprinde mediatizarea mesajelor si materialelor campaniei pe web-site-ul www.votlegal.mai.gov.ro , portal care include si un flux de stiri actualizat in mod dinamic (cu informatii, foto si fisiere audio-video).

 

Accesul direct la informatiile campaniei va fi asigurat prin intermediul banner-ului web de pe toate site-urile structurilor MAI si ale institutiilor partenere, precum si prin utilizarea platformelor on-line - Facebook, Twitter, YouTube.

 

0 comentarii2401 vizualizări18 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0