Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 30 Mai 2020 - 10416 vizitatori azi
Opt bistriteni membri in Consiliul National al PRM.

In cadrul lucrarilor celui de al V-lea Congres al PRM, ce s-a desfasurat simbata 30.oct.2010 la Bucuresti, delegatia judetului nostru a repurtat un merituos succes. Astfel, avem  opt membri in Consiliul National al PRM , din care trei in Comitetul Director si unul in Biroul Permanent. Acestia sunt:  Ioan Aurel Rus ,in B.P.; Viorel Cotutiu,Mihaela Kereches si Cerasela Maria Negrusa in C.D.; iar ceilalti colegi ,Mircea Cupsa Kiseleff , Adnan Abas , Flavia Runcan si Onoriu Ratiu  membri  in C.N. .De asemenea tinarul nostru coleg, Flaviu Turdean, a fost ales presedinte al Comisiei de validare a Congresului,domnia sa citind procesul verbal de validare a lucrarilor.

Urmeaza ca la nivel judetean sa fie convocata Plenara Consiliului Judetean al PRM,in cadrul careia sa fie dezbatute materialele adoptate la Congres .Pe plan organizatoric vor aparea si citeva schimbari de oameni pe functii.

 

                    Biroul de presa al filialei PRM,Bistrita Nasaud

0 comentarii3017 vizualizări01 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0