Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Sistem de management integrat al deseurilor solide in judetul Bistrita-Nasaud

 In urma interventiilor directe ale prefectului Cristian Florian la Ministerul Mediului si Padurilor, astazi, 02 noiembrie 2010, a avut loc, la sediul Institutiei Prefectului, o intalnire de lucru cu echipa de implementare a proiectului "Sistem de management integrat al deseurilor solide in judetul Bistrita-Nasaud" .

La intalnire au participat reprezentanti ai Institutiei Prefectului, ai Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, precum si directorul O.C.P.I. Bistrita-Nasaud.

In cadrul intalnirii au fost discutate problemele aparute in implementarea proiectului privind inchiderea depozitelor de deseuri neconforme, sistemul de colectare propus, realizarea punctelor de colectare si a statiilor de transfer, fiind analizate solutiile propuse pentru implementarea, in conditii optime, a proiectului.

Solutiile propuse in cadrul intalnirii de lucru au fost transmise Ministrului Mediului si Padurilor in vederea  aprobarii si adaptarii proiectului, prin optimizare, la noile conditii.

 

          CANCELARIA PREFECTULUI

0 comentarii2821 vizualizări02 noiembrie 2010




rss 2.0
rss 2.0