Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 06 Decembrie 2020 - 2642 vizitatori azi
IN ATENTIA CETATENILOR DIN MUNICIPIUL BISTRITA LOCALITATEA COMPONENTA SIGMIR

 Va aducem la cunostinta ca s-a finalizat lucrarea de Cadastru general in  localitatea componenta Sigmir pentru sectorul cadastral 55, iar  dupa parcurgerea etapei de afisare se va realiza  inscrierea gratuita in cartea funciara a proprietatilor.

In acest sens va anuntam ca, lucrarile de Cadastru general  pentru sectorul cadastral 55 Sigmir, vor fi  afisate in perioada 1.11.2010-30.11.2010 la Primaria municipiului Bistrita - Piata Centrala nr.6 - holul de la intrarea la Relatiile cu publicul respectiv Registratura generala a Primariei municipiului Bistrita, precum si in localitatea componenta Sigmir - holul Parohiei Ortodoxe Romane din Sigmir.

  Documentele afisate sunt urmatoarele:

- planul cadastral al sectorului cadastral 55 care cuprinde numarul cadastral al imobilului - ( anexa nr. 3);

- registrul cadastral al imobilelor  care cuprinde  date despre imobil respectiv numarul cadastral al imobilului, numar sectorului cadastral, suprafata imobilului,  proprietarul imobilului,domiciliul acestuia, si eventualele sarcini inscrise in partea a III a registrul cadastral al imobilelor - (anexa nr.5).

    In conformitate cu prevederile  Art. 11^2 alin. 2 si alin.3 din Legea nr.7/1996 republicata, aveti posibilitatea sa depuneti contestatie in conditiile in care sunteti nemultumiti de datele pe care lucrarea de cadastru le contine. Termenul de depunere  a contestatiilor este de 30 de zile de la data afisarii  lucrarii.

Eventualele contestatii respectiv cererile de rectificare a documentelor tehnice,  si cererile de inscriere a sarcinilor  in cartile  funciare, se depun la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara Bistrita-Nasaud cu sediul in Bistrita Str. N.Titulescu nr.52, care are obligatia sa le solutioneze in termen de 30 de zile de la depunere.

Dupa expirarea termenului de solutionare a contestatiilor si efectuarea  inscrierii in cartea funciara   cu titlu gratuit  vi  se vor inmana noile extrase de carte funciara.

     Detalii/date cu privire la datele pe care le cuprinde aceasta lucrare , se pot obtine la Primaria municipiului Bistrita, Compartimentul Cadastru si Evidenta proprietatii, din Piata Centrala nr.6, camera 2, telefon 0263-224706 interior 143.

Va multumim pentru sprijin si colaborare.

2 commentarii2541 vizualizări05 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0