Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 17 Ianuarie 2021 - 10496 vizitatori azi
Delegatie germana in vizita la CJ BN si primaria Bistrita.(20 de poze)

In perioada 02-06 octombrie a.c., o delegatie formata din parlamentari, oameni de afaceri si politisti, membri IPA Germania (International Police Association),  efectueaza o vizita in judetul Bistrita-Nasaud. Printre activitatile programate, sunt intalniri cu conducerea Inspectoratului Judetean de Politie,  cu autoritatile publice locale, reprezentantii Forumului Democrat German si semnarea unor parteneriate cu institutii si organizatii din judet. Delegatia germana formata din 10 membri  este condusa de Manfred Dachner, presedintele Comisiei de Petitii din Parlamentul Landului Mecklenburg-Vorpommern din Germania, cetatean de onoare al municipiului Bistrita.

Astazi 3 octombrie de la ora 11.00 a fost organizata o conferinta de presa, sustinuta de seful delegatiei germane si  presedintele Consiliului Judetean in sala de sedinte a Consiliului Judetean.

.

Foto la C.J. BN - Marius Chiuzan.

.

 

 

Primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu, a primit astazi, 3 octombrie 2012, o delegatie germana aflata in vizita in judetul Bistrita-Nasaud.

Delegatia este condusa de Manfred Dachner, cetatean de onoare al municipiului Bistrita, care in prezent este parlamentar al Landului Mecklenburg - Vorpommern si presedinte al Comisiei de Petitii. Din delegatie mai fac parte Stefan Guzu - seful Cabinetului Presedintelui Prezidiului de Politie Neubrandenburg si omul de afaceri Klaus Luca, insotiti de reprezentantul Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, comisarul sef Liviu Olariu.

Primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu, a facut o prezentare a stadiului in care se afla cateva din principalele proiecte al municipalitatii - referire la reabilitarea Bisericii Evanghelice si finalizarea proiectului "Sisteme de supraveghere in vederea prevenirii criminalitatii in centrul istoric al Municipiului Bistrita".

Domnul Manfred Dachner a tinut sa il felicite pe primarul municipiului Bistrita pentru obtinerea unui nou mandat si a prezentat cateva dintre proiectele pe care le dezvolta prin intermediul Asociatiei de Prietenie Romano-Germana, a carei presedinte de onoare este comisarul sef Liviu Olariu. Domnul Manfred Dachner a vorbit despre tratatele de cooperare pe care asociatia le-a demarat cu Gradinita nr. 13 si Liceul de Muzica "Tudor Jarda" si a facut cunoscute demersurile pentru facilitarea contactelor intre reprezentantii mediului de afaceri din cele doua tari, declarandu-se un ambasador al Romaniei si in special al Bistritei, in Germania.

De asemenea, domnul Manfred Dachner a apreciat ca pozitiva evolutia pe care a cunoscut-o municipiul Bistrita in ultimii ani, exprimandu-si convingerea ca acesta se afla pe un drum foarte bun iar preluarea in administrare de catre municipalitate a Bisericii Evanghelice reprezinta cea mai buna solutie atat pentru finalizarea reabilitarii cat si, ulterior, valorificarea turistica a celui mai important monument istoric din Bistrita.

0 comentarii3927 vizualizări03 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0