Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 26 Februarie 2021 - 40178 vizitatori azi
Podul de pe DJ 154C, in stare avansata de degradare.

Stelian Dolha: Situatia va fi analizata la nivelul CJ, pentru gasirea solutiilor tehnice si financiare in vederea demararii lucrarilor. Vicepresedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, a participat la sedinta Comitetului local pentru situatii de urgenta Sieut.

Principala problema sesizata de autoritatile locale o reprezinta starea de degradare a structurii podului de pe DJ 154 C , care poate pune in pericol circulatia in zona.

Dolha a anuntat ca situatia va fi analizata la nivelul Consiliului Judetean, pentru gasirea solutiilor tehnice si financiare in vederea demararii lucrarilor.

          Podul de pe DJ 154 C este unul foarte vechi, iesit din perioada de garantie, iar probleme incep sa se vada. In anumite zone, exista pericolul ca podul sa se rupa, iar acest lucru va determina probleme atat pentru retelele de telefonie, cat si afectarea retelei de apa si canalizare. In acest context, primarul Ioan Dedean a solicitat inteventia autoritatilor judetene.

          Vicepresedintele Consiliului Judetean, Stelian Dolha, a precizat ca va solicita aparatului tehnic de specialitate evaluarea problemelor, anuntand ca, intr-o prima etapa, se impune constructia unui prag de sustinere in aval, pentru structura de rezistenta a acestei lucrari de arta.

         Dolha a remarcat insa calitatea lucrarilor de modernizare de pe DJ 154 C , intre Sieut si Sebis, executate de S.C. DRUMSERV S.A. Targu Mures. Investitia de peste 6,7 milioane lei este sustinuta din bugetul Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, vicepresedintele Dolha mentionand ca va face demersurile necesare pentru a nu exista sincope in finantarea acestui obiectiv de investitii.

0 comentarii2800 vizualizări10 octombrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0