Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 22 Ianuarie 2021 - 12428 vizitatori azi
OJPC BN nu mai are personalitate juridica.

Prin HG 700/2012, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor s-a reorganizat. Comisariatele Judetene pentru Protectia Consumatorilor (CJPC)  nu mai au personalitate juridica, acestea fiind arondate Comisariatelor Regionale pentru Protectia Consumatorilor, din subordinea ANPC.

         Conform actului normativ de organizare si functionare s-au constituit 8 regiuni cu personalitate juridica, din care face parte si Comisariatul Regional Pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Nord Vest Cluj,  cu sediul la Cluj-Napoca. 

Incepand cu data de 4.10.2012 Comisariatul Regional Pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Nord Vest Cluj (CRPCRNV Cluj) este condus de Comisar sef dr. Cristian Nicula, din structura sa facand parte  comisariatele judetene: Cluj, Bistrita Nasaud, Salaj, Bihor, Satu Mare, Maramures, care nu au personalitate juridica, fiind  coordonate de comisari sefi adjuncti.

 

  Comisar sef,

Dr. Cristian Nicula

 

 

0 comentarii2709 vizualizări13 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0