Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 26 Mai 2020 - 2660 vizitatori azi
Planurile de interventie pentru perioada de iarna.

 Astazi, 10 noiembrie 2010, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, a organizat, la sediul Institutiei Prefectului, o intalnire de lucru cu membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud. In cadrul intalnirii, s-a analizat stadiul pregatirilor pentru buna desfasurare a circulatiei in perioada sezonului rece si s-au stabilit persoanele responsabile cu monitorizarea starii drumurilor nationale si judetene in perioada de iarna. Prefectul Cristian Florian a fost informat cu privire la desfasurarea traficului rutier pe perioada sezonului rece, evenimentele inregistrate si masurile ce trebuiesc luate pentru buna desfasurare a circulatiei pe drumurile nationale si judetene.

        De asemenea, in cadrul intalnirii de lucru, s-a aprobat Hotararea nr.4/2010 privind constituirea si functionarea Comandamentului Judetean de Iarna, care prevede ca administratorii dumurilor nationale si judetene sa elaboreze, pana in data de 15 noiembrie a.c.,  planurile de interventie pentru perioada de iarna, primarii municipiului Bistrita si ai oraselor Beclean, Nasaud si Sangeorz-Bai sa comunice Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta BN "Programul de interventie pentru asigurarea actiunilor de deszapezire si combatere a poleiului pentru perioada 15.11.2010 - 31.03.2011", iar conducerile S.C. AQUABIS S.A. Bistrita, Centrul de telecomunicatii Bistrita, Sucursala Bistrita a Electrica Transilvania Nord, Sucursala Bistrita a E-ON GAZ Romania si Sectia CFR-L8 sa comunice, pana la aceeasi data, programele de toamna-iarna in vederea bunei desfasurari a activitatilor specifice.

          In incheierea intalnirii de lucru, Cristian Florian , prefectul judetului Bistrita-Nasaud, a solicitat Inspectoratului de Politie Judetean, Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud si Sectiei Drumuri Nationale Bistrita sa prezinte saptamanal rapoarte cu privire la starea drumurilor, interventiile efectuate pe drumurile nationale si judetene si evenimentele rutiere.

          Institutia Prefectului judetul Bistrita-Nasaud, Inspectoratul de Politie Judetean, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita", administratorii drumurilor nationale si judetene vor fi informati zilnic asupra starii vremii din judetul nostru de catre Statia Meteorologica Bistrita.

 

 

 

CANCELARIA PREFECTULUI

0 comentarii2149 vizualizări10 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0