Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Mai 2020 - 23080 vizitatori azi
Condoleante pt. Gheorghe Bozga

Gheorghe Bozga a reprezentat pentru sportul bistritean un reper, o dovada ca marea performanta poate veni si de la un oras de provincie, ca talentul, pasiunea si munca sustinuta stau la baza succesului. Antrenorul emerit Gheorghe Bozga, unul dintre cei mai mari antrenori de tenis de masa ai Romaniei, a murit in noaptea trecuta, lasand in urma un gol imens.

Destinul lui Gheorghe Bozga s-a confundat cu cel al tenisului de masa romanesc. De numele lui se leaga performantele unor sportivi bistriteni care conteaza in tenisul de masa mondial - Calin Creanga, Adrian Crisan, Bernadette Szocs sau Mihaela Steff, sunt doar cativa dintre cei care ii datoreaza in mare masura performantele sportive.

Ca dovada a aprecierii comunitatii locale fata de rezultatele obtinute de-a lungul carierei sale, in anul 2000, antrenorului emerit Gheorghe Bozga i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Bistrita. Este o distinctie pe care a meritat-o pe deplin si o calitate pe care a onorat-o pana in ultima clipa.

Sunt convins ca antrenorul emerit Gheorghe Bozga ar mai fi avut multe de spus, ca experienta si talentul sau ar mai fi descoperit si format mari sportivi, dar firul vietii lui, din pacate, s-a sfarsit.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

 

 

Primarul municipiului Bistrita

     Ovidiu Teodor Cretu

 

 


(n.r.- foto preluata de la Citynews.ro BN)

0 comentarii2023 vizualizări11 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0