Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Zilele REGIO.

Primaria municipiului Bistrita participa cu un stand de prezentare la Zilele REGIO - manifestare dedicata prezentarii catre public a proiectelor finantate prin Programul Operational Regional 2007-2013, in cadrul careia au loc expuneri foto si video ale proiectelor, prezentari online si offline si un atelier de lucru pentru Reteaua Comunicatorilor REGIO.

In cadrul Galei Multiplicatorilor de Valori Europene, ajunsa la editia a IV-a, vor fi decernate trofeele pentru cele mai bune proiecte implementate in Transilvania de Nord, incadrabile in urmatoarele sapte categorii: Solidaritate, Educatie, Mediu, Competitivitate, Cultura, Inovare, Multiplicatorul Anului.

Primaria municipiului Bistrita se afla in competitia pentru obtinerea unui trofeu la toate aceste categorii, decernarea premiilor urmand sa aiba loc in cursul dupa-amiezii de 27 decembrie 2012.

 

0 comentarii2569 vizualizări27 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0