Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
MESAJUL presedintelul C.J. B-N, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Dragi locuitori ai judetului Bistrita-Nasaud.Ziua Nationala a Romaniei imi ofera un prilej cu totul deosebit de a ma adresa dumneavoastra, oamenilor care prin tot ceea ce intreprindeti zilnic, aratati partea frumoasa a Romaniei. Munca, cinstea si onoarea au caracterizat dintotdeuna poporul roman, iar astazi mai mult ca oricand, ele trebuie aduse la rang de lege.

Romania traverseaza o perioada dificila a istoriei sale. Dar stim cu totii ca perioadele dificile si de criza sunt cele care ii apropie pe oameni, sunt cele care ii fac pe oameni sa lucreze impreuna si sa gaseasca solutiile prin care o societate poate sa se dezvolte si sa asigure bunastarea membrilor sai.

Vreau sa va asigur dragi locuitori ai judetului Bistrita-Nasaud,  de faptul ca executivul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud isi pune intreaga activitate in slujba dumneavoastra si ca impreuna cu colegii mei vicepresedinti, Alexandru Pugna si Stelian Dolha vom lupta ca traiul dumneavoastra, al oamenilor din Bistrita-Nasaud sa fie unul pe care il meritati.

La multi ani romani! La multi ani Romania!

 

CONSILIUL JUDETEAN

Presedinte,

Emil Radu Moldovan

 

0 comentarii2856 vizualizări30 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0