Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Predarea-preluarea buletinelor de vot.

Conform  prevederilor legale,  predarea-preluarea buletinelor de vot si a materialelor necesare procesului electoral catre  presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare se va face in data de 07.12.2012.  Transportul  buletinelor de vot si al materialelor necesare votarii  in judet se va face in ziua de 07.12.2012, incepand cu ora 12.00, de catre reprezentantii  Institutiei Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud, insotiti de paza militarizata, cu mijloacele de transport asigurate de institutia prefectului, de la depozitul din municipiul Bistrita, str. Subcetate nr. 10, al S.C. ASTER INTERNATIONAL S.R.L. BISTRITA, la sediul primarieiunde vor fi prezenti toti presedintii birourilor electorale ale  sectiilor de votare din unitatea administrativ teritoriala.

Reprezentantii  institutiei prefectului vor preda, pe baza de proces verbal,  prin intermediul  primarilor,  presedintilor birourilor electorale ale sectiilor de votare,  buletinele de vot,  stampilele si materialele necesare votarii.

Dupa primire, buletinele  de vot, stampilele  si materialele necesare votarii, se sigileaza de catre presedintii birourilor electorale ale  sectiilor de votare si se pastreaza, intr-un singur spatiu pus la dispozitie de primar, pana la transportul lor la localurile  sectiilor de votare, sub paza militarizata.

 Pentru sectiile de votare din municipiul Bistrita predarea se va face in ziua de 07.12.2012, incepand cu ora 15.00, de catre reprezentantii  Institutiei Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud la depozitul din municipiul Bistrita, str. Subcetate nr. 10, al S.C. ASTER INTERNATIONAL S.R.L. BISTRITA, unde vor fi prezenti toti presedintii birourilor electorale ale  sectiilor de votare din  municipiul Bistrita.

Dupa primire, buletinele  de vot, stampilele  si materialele necesare votarii, se sigileaza de catre presedintii birourilor electorale ale  sectiilor de votare si se pastreaza,  in depozit, pana la transportul lor la localurile  sectiilor de votare, sub paza.

Paza buletinelor de vot si a materialelor necesare votarii se asigura de reprezentantii Inspectortului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud.

 Transportul buletinelor de vot la sediul sectiilor de votare se va face in ziua de  08.12.2012, incepand cu orele  16.00, de catre presedintii birourilor electorale ale  sectiilor de votare, sub paza militara,  cu mijloace de  transport  asigurate  de primari si institutia prefectului, prin operatori autorizati.

Incepand cu orele 18,00 se va face verificarea telefonica cu privire la dotarea si amenajarea  sectiilor de votare de catre personalul din cadrul institutiei prefectului.       

In ziua votarii, 9.12.2012, primarii si institutia prefectului, prin operatori autorizati, vor asigura  mijlocul de transport pentru deplasarea membrilor biroului electoral al sectiei de votare ( 2 persoane) cu urna  speciala, insotiti de paza  militarizata.

 Transportul documentelor privind rezultatele votarii si al altor materiale utilizate in procesul electoral,  de la sectiile de votare  la sediul Biroul Electoral de Circumscriptie  al Judetului  Bistrita-Nasaud - Sala Polivalenta din municipiul  Bistrita, str. Vasile Conta nr.  1,  se va efectua de presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare si membrii desemnati ai biroului electoral ,cu paza militarizata, cu mijloace de transport asigurate, dupa caz,  de primarie,  institutia prefectului sau cu  mijloace de transport proprii  ale  membrilor birourilor electorale ale sectiilor de votare, conform graficului stabilit de institutia prefectului, in baza comunicarilor cu reprezentantii primariilor si presedintii sectiilor de votare.

Pentru desfasurarea fluenta si evitarea blocajelor la operatiunile de predare-preluare a dosarelor, la Sala Polivalenta Bistrita, vor fi organizate echipe formate din reprezentantii Biroului Electoral de Circumscriptie nr.6   Bistrita-Nasaud, Directiei Judetene de Statistica,  Institutiei Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud si judecatoriilor.

Personalul jandarmeriei va asigura ordinea publica pe toata perioada preluarii documentelor electorale.

 

 Biroul de presa.

 

 

2 commentarii2828 vizualizări07 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0