Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 13 Iulie 2020 - 1574 vizitatori azi
Elaborarea strategiei de dezvoltare a judetului Bistrita-Nasaud.

Consiliul Judetean impreuna cu Institutia Prefectului si Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud continua demersurile in elaborarea strategiei de dezvoltare a judetului Bistrita-Nasaud. Pentru realizarea unui viziuni cat mai complete asupra potentialului, nevoilor si pricipalelelor directii de dezvoltare a judetului, vor fi invitati sa participe toti factorii interesati.

            Strategia va fi avizata de un Consiliu Consultativ format din reprezentanti ai autoritatilor si institutiilor publice, reprezentanti ai mediului de afaceri, reprezentanti ai societatii civile, ai partidelor politice si ai mass-media locala.

Intreaga activitate de elaborare a strategiei de dezvoltare a judetului Bistrita-Nasaud va fi coordonata de catre Profesorul universitar doctor, economist si inginer Stelian Brad, Prorector al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia

0 comentarii2464 vizualizări16 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0