Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cadastru general in municipiul Bistrita.

Pimaria municipiului Bistrita are in derulare lucrarea de Cadastru general in municipiul Bistrita si localitatile componente ale municipiului. La finalizarea acestei lucrari  de cadastru general inscrierea in cartea funciara  se va face din oficiu cu titlu gratuit.
Lucrarea de cadastru general este efectuata de SC Blom Romania SRL din Targoviste,in baza contractului de prestari servicii 51699/28.08.2009.

  In anul 2013 lucrarea de cadastru general se executa in Municipiul Bistrita si localitatea componenta Unirea, incepand  cu data de 28 ianuarie .Cu aceasta ocazie vor fi vizitate imobilele situate in municipiul Bistrita si localitatea componenta Unirea, perimetru delimitat de Ridul Potcoava - Drumul Tarpiului, str. Garii Al. Odobescu - I. Ratiu - limita comuna Budacul de Jos - limita Ghinda - limita  comuna Livezile - limita Slatinita - Limita  comuna Dumitra. Incepand cu data de 28.01.2013 se vor vizita imobilele din zonele delimitate de  urmatoarele strazi: Drumul de Centura (Drumul Cetatii) - Subcetate -I. Slavici - Limita CFR - str. Crinilor, B-dul Republicii - Gh Sincai - Dornei - Bistricioarei - L. Rebreanu -N. Titulescu - C.R. Vivu - Valea Bistritei - Ion Ratiu - Al. Odobescu - str. Garii - str. Tarpiului. Imobilele vor fi vizitate de catre reprezentantul primariei municipiului Bistrita si reprezentantii SC Blom Romania SRL, care vor solicita documente,  respectiv acte de identitate si acte de proprietate sau posesie asupra imobilului.

Cetatenii vor fi convocati in scris  cu confirmare de primire pentru a fi prezenti in teren la imobilul proprietate pentru intocmirea Fisei de interviu si stabilirea limitelor de proprietate conform prevederilor legale.

Mentionam ca, Primaria municipiului Bistrita a facut si face publica efectuarea acestor lucrari atat prin mass media cat si prin instiintarea in scris cu confirmare de primire a tuturor detinatorilor imobilelor din municipiul Bistrita si  localitatea componenta Unirea.Dupa finalizarea lucrarii pe sectoarele cadastrale definite, lucrarea v-a fi afisata in locuri accesibile pentru ca persoanele interesate sa ia la cunostinta avand si posibilitatea depunerii contestatiei in cazul cand nu sunt multumiti.

Pentru realizarea cu succes a lucrarii de cadastru general rugam cetatenii sa permita, reprezentantului primariei municipiului Bistrita si reprezentantilor firmei executante  accesul in incinta si sa prezinte documentele solicitate.

 

http://www.primariabistrita.ro/

1 comentariu2856 vizualizări18 ianuarie 2013




rss 2.0
rss 2.0