Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 27 Ianuarie 2020 - 1444 vizitatori azi
Pregatirea proiectelor pentru dezvoltarea comunitatilor locale din Transilvania de Nord dupa 2014 .

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest lanseaza maine, 23 ianuarie 2013, la Baia Mare suita de "Ateliere de lucru cu reprezentantii comunitatilor locale din Transilvania de Nord", organizate in cadrul procesului de planificare a dezvoltarii Transilvaniei de Nord pentru 2014-2020.

 Echipa de planificare strategica a ADR Nord-Vest doreste sa vina astfel in sprijinul comunitatilor locale din regiune in identificarea principalelor probleme / provocari cu care acestea se confrunta, conturarea directiilor de actiune prioritare si generarea ideilor de proiecte care pot veni in intampinarea acestor provocari dupa ianuarie 2014. Scopul urmarit este constituirea unui portofoliu de proiecte prioritare ale regiunii, in vederea finantarii cu precadere din fonduri europene in perioada 2014-2020.

 Reprezentantii comunitatilor locale vor afla care sunt "obiectivele tematice" si conditiile generale in care trebuie sa se inscrie proiectele pentru a avea sanse sa primeasca finantare europeana dupa 2014. In partea a doua a reuniunii vor avea loc dezbateri pe marginea prioritatilor locale, cu scopul generarii de idei de proiecte. Aceste idei de proiecte vor fi, intr-o etapa ulterioara, ierarhizate si cuprinse in lista de proiecte strategice ce insoteste Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Vest 2014-2020.

 Primul atelier de lucru are loc maine, la Millenium Business Center din Baia Mare, in prezenta reprezentantilor comunitatilor din componenta Zonei Metropolitane Baia Mare si nu numai, ai Consiliului Judetean si ai altor organizatii interesate. Urmatoarele ateliere se vor desfasura la Tasnad, judetul Satu Mare (24 ianuarie), Oradea (30 ianuarie) si Valea lui Mihai, judetul Bihor (31 ianuarie).  Reuniuni similare vor avea loc in fiecare judet din regiune in perioada urmatoare, cu o frecventa de doua sau trei evenimente pe saptamana, astfel incat toate comunitatile Transilvaniei de Nord sa participe la cel putin o intalnire, programarile urmand sa fie anuntate in timp util.

 

Reprezentantii mass-media sunt invitati sa participe la lucrarile atelierelor, conform agendei ce va fi transmisa din timp pentru fiecare eveniment.

Pentru intrebari si informatii suplimentare, va stam la dispozitie.

 

Contact: Innes Mercean, expert comunicare, ADR Nord-Vest, Biroul de Comunicare Publica si Cooperare Internationala

tel: 0264-431550, fax: 0264-439222, mobil: 0755777021, e-mail: innes.mercean@nord-vest.ro, comunicare@nord-vest.ro, www.nord-vest.ro. 

"Continutul acestui material nu reprezinta In mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".

0 comentarii2016 vizualizări23 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0