Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 10478 vizitatori azi
Comunicat LDP SA ora 10.00 in 25.01.2013 - Starea drumurilor judetene B-N.

Judetul nostru se afla in continuare sub cod galben de ninsori si vint asociat pina in aceasta seara la ora 20. La aceasta ora se actioneaza cu 21 auto cu lama si repartizatoare material antiderapant  pe cei 680 km drumuri judetene, doua tractoare cu greder tractat si un autogreder. Nu exista nici un drum judetean inchis sau restrictionat circulatiei. Nu s-au semnalat incidente rutiere. Se circula mai greu pe zonele de drumuri judetene cu pante peste 4%: Monor-Sieut, Ocnita-Milas ("Maria din Deal"), deal Budesti, zona urcare baraj Colibita, Lechinta-Matei.

    Recomandam conducatorii auto sa pastreze viteze pina la 50 km/ora, adaptabile unui carosabil acoperit cu zapada, sa evite frinarile bruste si sa actioneze frina de motor  in curbe.

  De la ora 3 ninge viscolit incepind din sudul judetului, la aceasta ora frontul de ninsori ajungind pe axa/ zona Beclean-Nimigea-Dumitra-Birgau. Stratul de zapada variaza dinspre sud/vestul judetului spre centrul lui de la 9-11 cm pina la 5-6 in zona Bistrita. In urmatoarele doua ore ninsorile viscoloite vor continua si vor cuprinde si partea de est/nord. de la ora 4 se actioneaza cu 7 autobasculante cu lama si antiderapant.

   Tinind cont ca ninsoarea este insotita de vint de peste 50 km/ora atentionam conducatorii auto sa circule cu viteza de max 50 km/ora, reducind viteza in curbe, evitind insa frinarile bruste. Urmatorul comunicat la ora 8.

 

Andrei Rusu - director general LDP SA Bistrita.

0 comentarii2219 vizualizări25 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0