Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 09 August 2020 - 28942 vizitatori azi
Guvernul a alocat 51,5 milioane de lei pentru finantarea unor lucrari de refacere a infrastructurii locale, afectata de inundatii.

Guvernul a aprobat astazi alocarea a 51,5 milioane de lei pentru finantarea unor lucrari de refacere a infrastructurii locale afectata de inundatii, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.Fondurile sunt destinate mai multor localitati din 30 de judete pentru reabilitarea si modernizarea unor tronsoane de drumuri judetene, comunale sau a unor strazi si ulite, a unor drumuri de interes local, a unor poduri, podete, punti pietonale, precum si a unor unitati de invatamant. Judetele vizate sunt: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Salaj, Suceava, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

 

0 comentarii4977 vizualizări30 august 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0