Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 09 August 2020 - 29376 vizitatori azi
BURSE DE MERIT "NOSA" pentru studentii anului I cu domiciliul in municipiul Bistrita.

Incepand cu data 1 septembrie 2010, cei interesati pot depune dosarul de candidatura pentru accesarea celor doua Burse de Merit "Nosa", instituite de catre Primaria municipiului Bistrita, in baza HCL 96/2009. Bursele vor fi acordate anual unor studenti cu domiciliul in municipiul Bistrita, care au absolvit unul din liceele sau grupurile scolare din localitate. Bursele se acorda cu incepere din anul I de studiu si pana la obtinerea licentei, cuantumul unei Burse de Merit fiind de 500 lei pe luna. Cererea de inscriere se gaseste pe site-ul www.primariabistrita.ro sau la Centrul de Relatii cu publicul din Piata Centrala nr. 6.

Dosarele de candidatura se depun pana la data de 27 septembrie 2010, la Centrul de Relatii cu Publicul, Piata Centrala nr. 6.

 CONDITII DE ACORDARE

Dosarul de candidatura contine 

a)     cerere prin care se solicita acordarea Bursei de Merit "Nosa"

b)     curriculum vitae al candidatului

c)      copie legalizata dupa actul de identitate al candidatului

d)     copie dupa foaia matricola pentru toti anii de invatamant liceal

e)     copia dupa diploma de bacalaureat

f)        adeverinta de inscriere in anul I, eliberata de secretariatul facultatii

g)     acte doveditoare pentru fiecare din performantele scolare obtinute pe parcursul studiilor liceale (diplome, certificate, adeverinte, atestate, etc.) eliberate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, respectiv de Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud sau, dupa caz, inspectoratele scolare organizatoare si alte institutii abilitate.

 

Sunt eligibili numai candidatii proveniti din invatamantul de stat, cursuri de zi, cu domiciliul in municipiul Bistrita si care au absolvit unul din liceele sau grupurile scolare din municipiu.

Sunt considerate performante scolare numai concursurile, competitiile, intrecerile, actiunile organizate si recunoscute de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

 Beneficiarii Bursei de Merit "Nosa" vor participa la conferinte, sesiuni de comunicari si alte evenimente importante organizate de catre Primaria municipiului Bistrita (Ziua Tineretului, Zilele Bistritei, Premiile anuale ale municipiului Bistrita, etc.), la care sunt solicitati.

Mai multe informatii referitoare la modalitatea de accesare a Bursei de Merit "Nosa" precum si grilele privind punctajele pot gasite pe site-ul Primariei municipiului Bistrita, in HCL 96/2009  si Regulamentul privind instituirea si acordarea anuala a doua Burse de Merit "Nosa" unor studenti cu domiciliul in municipiul Bistrita sau la Serviciul Educatie, Turism din cadrul Primariei municipiului Bistrita, str. Nicolae Titulescu nr.6.

0 comentarii4816 vizualizări31 august 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0