Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 10 August 2020 - 35368 vizitatori azi
BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA 19 APRILIE 2013 COLEGIUL TEHNIC INFOEL.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud organizeaza, vineri 19 aprilie 2013, Bursa Generala a Locurilor de Munca. Bursa se va desfasura in Bistrita, la Colegiul Tehnic INFOEL din Calea Moldovei, nr. 20.In vederea organizarii bursei, s-au contactat un numar de 70 agenti economici, iar pana la aceasta data si-au anuntat participarea 15 agenti economici care ofera 49 locuri de munca vacante.

Principalele ramuri de activitate in care sunt oferite locurile de munca vacante sunt: industria textila si a produselor textile, industria pielariei si a produselor din piele, industria constructiilor metalice, comert cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor, hoteluri si restaurante, industria maselor plastice.

Principalele meserii pentru care sunt oferite locurile de munca vacante sunt: croitor, confectioner imbracaminte, cusator piele si inlocuitori, pregatitor, sudor, lacatus mecanic, frezor, lucrator comercial, agent comercial, mecanic auto, vopsitor auto, tinichigiu auto, bucatar, patiser, brutar, operator prelucrare mase plastice.

Datele sunt preliminare, urmand ca, pana la data desfasurarii bursei, numarul locurilor de munca si al agentilor economici participanti sa cresca. In acest sens, agentii economici interesati sa participe sunt rugati sa se adreseze institutiei noastre, pana la data de 19 aprilie 2013.

Director executiv,

                  Otilia RAPAN.

Intocmit,         

      Adina PREDA - consilier EURES.

0 comentarii3094 vizualizări08 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0