Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Raport de tara.

Regionalizarea este una dintre cele mai importante elemente ale agendei publice din Romania anului 2013. Modul in care tara noastra va arata in urmatorii ani, depinde de eficienta cu care acest proces va fi implementat la nivelul tuturor comunitatilor din Romania.

 

Televiziunea Digi24 a lansat un proiect jurnalistic ambitios, un proiect in care, impreuna cu reprezentanti ai autoritatilor, specialisti si publicul larg, se va realiza clasamentul judetelor tarii dupa criterii profesioniste. Titlul proiectului este RAPORT DE TARA si se deruleaza pe o perioada de 6 luni.

Digi24 va ajunge in toate judetele tarii, timp de 21 de saptamani, si cauta povesti, locuri si oameni, altfel decat apar in statistici reci si declaratii. In fiecare saptamana, 2 judete din tara, vecine, vor fi in competitie pentru a demonstra care dintre ele merita sa castige aceasta competitie.  

Autoritatile locale vor avea posibilitatea sa aduca cele mai convingatoare argumente care sa sustina regiunea in fata telespectatorilor si sa-i faca sa voteze judetul in topul preferintelor.

In acest sens, fac un apel catre mass-media locala si catre toti cetatenii judetului Bistrita-Nasaud, prin care va invit sa sustinem judetul nostru in cadrul acestei competitii, votand la adresa http://raportdetara.digi24.ro/. Totodata va invit sa va exprimati argumentele pentru care credeti ca judetul nostru merita sa fie castigator, pe forumul proiectului, la aceeasi adresa web.   

In speranta ca vom fi solidari in sustinerea judetului nostru, va multumesc anticipat.

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Presedinte, Emil Radu Moldovan

 

0 comentarii2821 vizualizări17 aprilie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0