Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 9730 vizitatori azi
BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA 19 APRILIE 2013.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita-Nasaud organizeaza, vineri 19 aprilie 2013, ora 10,  la Colegiul Tehnic INFOEL, Bursa Generala a Locurilor de Munca. Bursa locurilor de  munca este o masura activa pentru combaterea somajului care are ca efect cresterea ocuparii fortei de munca prin facilitarea accesului la locurile de munca vacante. Prin intermediul acestei masuri active, persoanele care solicita locuri de munca se pot intalni in mod direct cu agentii economici care ofera locuri de munca.

           Pana la aceasta data si-au anuntat participarea la bursa un numar de 126 de agenti economici, care ofera 451 locuri de munca vacante. Din cele 451 locuri de munca vacante, 33 sunt pentru studii superioare si 418 pentru studii medii si profesionale.

           Principalele ramuri de activitate in care sunt oferite locurile de munca vacante pentru persoanele cu studii medii si profesionale sunt:

- fabricarea articolelor de imbracaminte ;

- fabricarea produselor textile ;

- restaurante si alte servicii de alimentatie ;

- comert cu amanuntul ;

- constructii de cladiri ;

- restaurante si alte servicii de alimentatie ;

- lucrari speciale de constructii ;

- industria pielariei si a produselor din piele ;

- industria constructiilor metalice ;

- industria maselor plastice ;

- activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensie ;

- intretinerea si repararea autovehiculelor ;

- fabricarea echipamentelor electrice ;

- lucrari de geniu civil ;

- industria metalurgica ;

- activitati de investigatie si protectie ;

Principalele meserii aferente locurilor de munca oferite pentru persoanele cu studii medii si profesionale sunt : bucatar, ospatar, barman, patiser, sef sala, vanzator, croitor, confectioner kett, confectioner triploc ; presator calcator textile, filator, confectioner asamblator articole din textile, confectioner tricotaje dupa comanda, cusator piese din piele si inlocuitori (incaltaminte), pregatitor piese incaltaminte, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, dulgher, faiantar, zidar, excavatorist, strungar, montator reglor, sudor, lacatus mecanic, electrician, mecanic utilaje, operator la masini cu comanda numerica, mecanic auto, tinichigiu auto, vopsitor auto, sofer, operator mase plastice, ingrijitor cladiri, sortator produse, agent de asigurari, agent de securitate, consilier vanzari, inspector asigurari, referent resurse umane, contabil, functionar administrativ, controlor calitate, gestionar depozit, secretara.

            Principalele ramuri de activitate in care sunt oferite locurile de munca vacante pentru persoanele cu studii superioare sunt:

- activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensie ;

- activitati de arhitectura si inginerie;

- constructii de cladiri ;

- lucrari de geniu civil ;

- industria metalurgica ;

- mase plastice ;

- fabricarea materialului rulant ;

Principalele meserii aferente locurilor de munca oferite pentru persoanele cu studii

superioare sunt : asistent manager, designer, manager relatii clienti, consultant financiar, inginer automatist, inginer mecanic, inginer constructii civile si industriale, inginer cai ferate, drumuri si poduri, inginer instalatii tehnico - sanitare, inginer productie, consilier juridic, economist in economie generala, manager marketing, consultant proiecte europene, director economic, director tehnic, proiectant inginer mecanic, fizician.

  In acest fel, vineri 19 aprilie 2013, incepand cu ora 10, la Colegiul Tehnic INFOEL sunt asteptati atat agentii economici ofertanti de locuri de munca pe de o parte, cat si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pe de alta parte, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.

 

Director executiv,

      Otilia RAPAN

Intocmit,         

     Adina PREDA - consilier EURES

0 comentarii2394 vizualizări18 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0