Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 23 Septembrie 2020 - 18416 vizitatori azi
Gala profesorilor voluntari.

Miercuri, 17 aprilie 2013, in cadrul unei gale ce a avut loc in salonul Hotelului Coroana, au fost premiat cadrele didactice si persoanele care s-au implicat activ in activitatea de formare desfasurata la Centrul Comunitar pentru Tineret. Astfel, domnia sa a evidentiat si recunoscut eforturile sustinute ale acestora, acordand diplome, plachete si flori urmatorilor:

1. Daniela Brics - Consiliere psiho-sociala - profesor la "Colegiul Tehnic Infoel" - voluntar din anul 2011
2. Natalie Bridges Fay - Limba engleza - lucreaza la Fundatia "Inocentii" - voluntar din anul 2007
3. Niculina Dedean - Limba si literatura romana cls. aXII-a - profesor la Liceul cu Program Sportiv - voluntar din anul 2011
4. Laurentiu Hofnar - Filozofie - reprezentant marketing - EMI Corporation SRL - voluntar din anul 2007
5. Doina Macarie - Limba si literatura romana cls. aXII-a - profesor la Colegiul National "Andrei Muresanu" - voluntar din anul 2007
6. Iuliana Matean - Training-uri - profesor la "Colegiul Tehnic Infoel" si Liceul cu Program Sportiv - voluntar din anul 2011
7. Mihaela Mihestean - Matematica cls. aXII-a - profesor la Colegiul Tehnic Infoel - voluntar din anul 2011
8. Corina Moldovan - Limba si literatura romana cls.aVIII-a - profesor la Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" - voluntar din anul 2011
9. Vicuta Neagos - Matematica cls.aXII-a - profesor la Colegiul Tehnic "Grigore Moisil" - voluntar din anul 2007
10. Iuliana Pasca - Matematica cls.aXII-a - profesor la Liceul cu Program Sportiv - voluntar din anul 2011
11. Cristina Rusu - Geografie cls. aXII-a - profesor la "Colegiul Tehnic Infoel" - voluntar din anul 2011
12. Adrian Sas - Breakdance - lucreaza ca editor audio/video la TV Bistrita - voluntar din anul 2009
13. Luminita Siman - Limba si literatura romana cls. aXII-a - profesor la Liceul cu Program Sportiv - voluntar din anul 2011
14. Alexandru Uiuiu - Fotografie si arta fotografica - voluntar din anul 2006
 
Este cel de-al patrulea an cand Primaria municipiului Bistrita organizeaza aceasta gala, colaborarea institutiei cu unitatile de invatamant situandu-se la parametri de excelenta. Astfel, prin intermediul cadrelor didactice si a elevilor atat la actiunile importante pentru Bistrita cat si la cursurile de formare derulate in cadrul Centrului Comunitar pentru Tineret, aceasta colaborare a devenit in timp o traditie.
 
Centrul Comunitar pentru Tineret si-a definit, ca principal obiectiv, promovarea tinerilor si a intereselor acestora prin oferirea unei alternative in ceea ce priveste informarea, formarea si educatia, petrecerea timpului liber dar si dezvoltarea personala.
 
Centrul a devenit un loc de intalnire si petrecere agreabila, in cadru organizat, a timpului liber, un spatiu in care tinerii cu varste intre 12-24 de ani socializeaza, participa la cursuri gratuite, la activitati recreativ-educative, beneficiind de consultanta psihologica de specialitate.
 
De-a lungul timpului, Centrul Comunitar pentru Tineret a dezvoltat o retea de voluntari care, in colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor si in parteneriat cu ONG-urile de tineret din municipiu, organizeaza principalele actiuni specifice la nivel local, facand parte activ si efectiv din viata tinerilor bistriteni.
 
Un segment important al activitatii Centrului il reprezinta organizarea de cursuri gratuite, atat la materii care se regasesc in programa examenelor nationale, sustinute in clasa a VIII-a si a XII-a, cat si cursuri vocationale, acestea din urma avand rolul de a orienta si dezvolta latura creativa a tinerilor. Grupul tinta este format cu precadere din elevii de la scolile si liceele din Bistrita, din anul 2012-2013, activitatile Centrului fiind frecventate si de catre studentii extensiei bistritene a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj. Programele oferite tinerilor si indirect familiilor acestora sunt de tip complementar activitatilor educationale formale si sunt gratuite.
 
In anul scolar 2012-2013 Centrul Comunitar pentru Tineret a organizat 14 cursuri gratuite la: Limba si literatura romana, matematica, limbi moderne, filosofie, fotografie, geografie, breakdance, training-uri, consiliere psihologica la care au participat peste 400 de tineri bistriteni.
http://www.primariabistrita.ro
0 comentarii3367 vizualizări18 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0