Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 30 Septembrie 2020 - 10700 vizitatori azi
Primaria municipiului Bistrita ii sarbatoreste astazi pe copii.

Primaria municipiului Bistrita, prin Serviciul Educatie, Turism, va desfasura astazi - 31 mai 2013 - o serie de activitati dedicate copiilor. Un festival de muzica, premii si cadouri, porti deschise la Primaria municipiului Bistrita, sunt actiuni dedicate celor mici si care se vor desfasura conform urmatorului program:

 Ora 9.00 - Debutul Festivalului de muzica pentru prescolari Kalokagathia     - Sinagoga Bistrita:

- participa 350 de prescolari de la gradinitele din municipiu. Primaria municipiului Bistrita le va oferi celor mici pachetele cu dulciuri;

- premierea gradinitelor care au participat la campania de colectare de hartie din cadrul Programului "Luna Curateniei", derulata de Serviciul Educatie, Turism din cadrul Primariei municipiului Bistrita.

 

Orele 10.00 - 12.00 - "Ziua Portilor deschise":

Primaria municipiului Bistrita va primi vizita a 250 de elevi de clasa a III-a de la scolile gimnaziale din municipiu. Elevii vor vizita sala mare de sedinte, biroul primarului si Centrul de Informare Turistica.

0 comentarii2457 vizualizări31 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0